Slofjes voor babyjongens Robeez Crazy Zebra

Slofjes voor babyjongens Robeez Crazy Zebra

Beginnend op: € 37,31

€ 26,53

-29%
Ontdek de zebra rage met Robeez baby booties! Comfortabel, leuk en schattig, ze zullen je kleine jongen zeker bekoren.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 26,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slofjes voor babyjongens Robeez Crazy Zebra

Robeez Crazy Zebra booties voor babyjongens zijn echte juweeltjes voor de voetjes van je baby. Ze zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Robeez en zijn comfortabel, praktisch en stijlvol.

Deze laarsjes zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn perfect voor de eerste stapjes van je kleine jongen. Dankzij het zachte, soepele materiaal kan baby zich vrij en veilig bewegen. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te trekken dankzij het elastische enkelbandje, ideaal voor ouders met haast!

Het originele, speelse design van deze laarsjes is een echte troef. Het zebrapatroon voegt een vleugje originaliteit en fantasie toe aan de outfit van je baby. Zo kan hij zich in stijl onderscheiden wanneer hij op stap is in zijn kinderwagen of zijn eerste stapjes zet.

De Robeez Crazy Zebra booties voor babyjongens zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn zeer duurzaam. Ze zullen je kind op al zijn avonturen vergezellen zonder achteruit te gaan. Bovendien zorgt de antislipzool voor een goede grip om uitglijden te voorkomen.

Als cadeau of voor je eigen baby, Robeez Crazy Zebra booties voor babyjongens zijn een veilige keuze. Door hun kwaliteit en originaliteit zijn ze een ideaal cadeau voor elke gelegenheid. Dus ga je gang en geef je kleine jongen een accessoire dat zowel praktisch als stijlvol is, met deze laarsjes van Robeez.

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 961950-10-5
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1