Slofjes voor babyjongens Robeez Weird Octopus

Slofjes voor babyjongens Robeez Weird Octopus

Beginnend op: € 37,31

€ 26,53

-29%
Ontdek de zachtheid en originaliteit van Robeez Weird Octopus booties voor babyjongens, voor ontluikende ontdekkingsreizigers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 26,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slofjes voor babyjongens Robeez Weird Octopus

Robeez Weird Octopus booties zijn de perfecte keuze voor kleine jongens die graag de wereld om hen heen verkennen. Met hun leuke en eigenzinnige octopusontwerp zullen deze laarsjes je baby zeker bevallen en hem de hele dag comfortabel houden.

Deze laarsjes zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn gemaakt door het beroemde merk Robeez, dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfort. Dankzij de zachte, lichtgewicht vorm kan je baby zich vrij bewegen terwijl zijn voetjes warm en beschermd blijven.

Dankzij de antislipzool bieden Robeez slofjes perfecte grip voor kleine voetjes die leren lopen. Ze zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij het praktische sluitsysteem.

Deze slofjes zijn perfect voor alle seizoenen, of je nu door het huis wandelt of met de kinderwagen op pad gaat. De zachte, ademende stof zorgt ervoor dat de voetjes van je baby de hele dag comfortabel blijven.

Robeez is een vertrouwd merk voor ouders over de hele wereld en biedt al jaren producten van hoge kwaliteit voor baby's. De laarsjes van vormen hierop een uitzondering. De Weird Octopus booties vormen geen uitzondering op deze reputatie en zijn een uitstekende keuze voor kleine jongens die op zoek zijn naar avontuur.

Geef je baby comfort, veiligheid en stijl met Robeez Weird Octopus laarsjes. Met hun leuke ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zullen ze zeker een hit zijn bij je kleine ontdekkingsreiziger. Bestel ze nu en maak van je baby het middelpunt van de belangstelling met deze schattige laarsjes.

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 961920-10-5
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1