Pantoffels voor babymeisjes Robeez Mouse

Pantoffels voor babymeisjes Robeez Mouse

Beginnend op: € 37,31

€ 27,76

-26%
Verwen je kleine prinses met Robeez Mouse booties voor babymeisjes, een must-have van het merk voor babymeisjes!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 27,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Pantoffels voor babymeisjes Robeez Mouse

Ontdek Robeez Mouse laarsjes voor babymeisjes, een must-have voor ontluikende prinsesjes! Deze schattige laarsjes zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Robeez, bekend om zijn kwaliteitsproducten en oog voor detail.

Deze laarsjes zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes en zijn zowel schattig als praktisch. Het muisvormige ontwerp maakt ze onweerstaanbaar en kinderen zullen ze niet willen verlaten! Ze zijn perfect om kleine voetjes warm te houden en te beschermen tegen uitglijden en vallen.

Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel zacht als slijtvast. Ze hebben een antislipzool die optimale grip garandeert op alle oppervlakken, ideaal voor baby's die net beginnen te bewegen. Bovendien past de ergonomische vorm zich perfect aan de vorm van babyvoetjes aan, voor optimaal comfort de hele dag door.

Robeez Mouse booties voor babymeisjes zijn geschikt voor baby's van 0 tot 18 maanden, waardoor ze een ideaal cadeau zijn voor een geboorte of verjaardag. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten om zich aan te passen aan de groei van kleine voetjes. Dankzij het elastische enkelbandje zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, zelfs voor ouders met haast!

Deze laarsjes zijn niet alleen praktisch, ze zien er ook geweldig uit. Door de pastelkleur rose en de muisvormige details zijn ze een trendy en schattig accessoire voor de voetjes van je baby. Ze kunnen bij allerlei outfits gedragen worden, thuis of onderweg.

Kortom, Robeez Mouse booties voor babymeisjes zijn mooi, comfortabel en praktisch. Ze zijn de perfecte keuze om de voetjes van je baby warm en veilig te houden en tegelijkertijd een vleugje stijl toe te voegen aan haar outfits. Wacht niet langer en geef je kleine meid deze schattige laarsjes Robeez!

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 961910-10-131
Kleur lichtroze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1