Kindersandalen Kickers Summertan

Kindersandalen Kickers Summertan

Beginnend op: € 49,41

€ 39,53

-20%
Geef je kind comfort en stijl met Kickers Summertan sandalen. Perfect voor junioren, deze schoenen zijn een zomer must-have!

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindersandalen Kickers Summertan

Kickers Summertan kindersandalen zijn een must-have voor alle kleine meisjes in de zomer. Ontworpen door het beroemde merk Kickers, zijn deze sandalen zowel trendy als comfortabel voor opgroeiende jonge voeten.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze sandalen duurzaam en slijtvast, waardoor ze een verstandige investering zijn voor ouders die zich zorgen maken over de kwaliteit van het schoeisel van hun kinderen. De rubberen zool biedt optimale grip om uitglijden en vallen te voorkomen, terwijl het bovenwerk van echt leer zorgt voor goede ventilatie om de voeten koel en droog te houden.

De Kickers Summertan sandalen hebben een elegant, tijdloos ontwerp waar elk kind dol op zal zijn. Het verstelbare enkelbandje zorgt voor een perfecte pasvorm voor optimale ondersteuning, terwijl de decoratieve gesp een extra vleugje stijl toevoegt. Kleine meisjes zullen dol zijn op het delicate bloemenpatroon op de binnenzool, dat een vleugje originaliteit toevoegt aan deze klassieke sandalen.

Of je kind nu het strand verkent, in de tuin speelt of door de stad slentert, Kickers Summertan sandalen zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze kunnen gedragen worden met een zomerjurkje of een casual short voor een casual maar stijlvolle look zomerse look. Bovendien zijn deze sandalen dankzij hun lichte gewicht ideaal om in een tas te stoppen voor een dagje strand of een gezinsuitstapje.

Deze Kickers sandalen zijn verkrijgbaar in maat junior en zijn perfect voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Met hun comfort, duurzaamheid en stijl zullen deze sandalen snel de favoriet van je kind worden voor deze zomer en de komende jaren.

Geef je kind het ultieme zomerschoeisel met Kickers Summertan sandalen. Hun superieure kwaliteit en elegante ontwerp maken ze de perfecte keuze voor ouders die geven om het welzijn en de stijl van hun kinderen. Dus geef je kind deze must-have sandalen voor een zomer vol comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961651-30-33
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1