Sandalen voor babyjongens Kickers Summertan

Sandalen voor babyjongens Kickers Summertan

Beginnend op: € 45,38

€ 30,98

-32%
Geef je babyjongen een comfortabele zomer met Kickers Summertan sandalen. Stijl, kwaliteit en comfort!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 30,98

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Summertan

- geslacht: "Jongen

De zon schijnt en het is tijd om de zomergarderobe van je kleine jongen klaar te maken! Daarom presenteren we je met veel plezier Kickers Summertan sandalen voor babyjongens. Dit paar schoenen is praktisch, comfortabel en trendy, ideaal om je kind te vergezellen op al zijn zomeravonturen.

Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn het resultaat van tientallen jaren expertise in kinderschoenen. De kwaliteit en het vakmanschap van dit iconische merk zijn gegarandeerd en bieden je baby het allerbeste op het gebied van comfort en duurzaamheid.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor babyjongens en zijn zowel functioneel als aantrekkelijk. Het elegante, moderne ontwerp maakt ze tot een modeaccessoire op zich en een perfecte aanvulling op elke outfit van je kleintje. Bovendien kan de lichtbruine kleur gemakkelijk worden gecombineerd met elke kleur of patroon, waardoor ze heel veelzijdig zijn.

Maar wat deze sandalen nog specialer maakt, is hun ergonomische ontwerp voor babyvoeten. De dikke, flexibele zool biedt uitstekende ondersteuning en stabiliteit voor de eerste stapjes van je kind. Bovendien zorgt de verstelbare klittenbandsluiting voor een perfecte, stevige pasvorm voor groeiende voeten.

Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een stadswandeling of een avondje uit met het gezin, Kickers Summertan sandalen voor babyjongens zijn de ideale metgezel van je kind. Hun lichtheid en ademend vermogen garanderen optimaal comfort, zelfs bij warm weer, terwijl hun stevigheid en duurzaamheid garant staan voor langdurig gebruik.

Kortom, Kickers Summertan sandalen voor babyjongens zijn een must-have voor alle ouders die zich zorgen maken over de kwaliteit en het comfort van hun kinderen. Met hun vertrouwde merknaam en onweerstaanbare ontwerp zullen deze sandalen snel het favoriete paar van je kleine jongen worden. Bestel nu en maak je baby klaar voor een avontuurlijke zomer!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961651-10-33
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1