Kindersandalen Kickers Summertan

Kindersandalen Kickers Summertan

Beginnend op: € 49,41

€ 39,53

-20%
Kies deze zomer voor elegantie en comfort met sandalen van Kickers Summertan, het must-have accessoire van dit seizoen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindersandalen Kickers Summertan

Kickers Summertan sandalen zijn de perfecte zomeraccessoire! Met hun elegante ontwerp en uitzonderlijke comfort zijn deze sandalen perfect voor elke gelegenheid. Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze sandalen duurzaam en slijtvast, zodat je er veel plezier van hebt. De dempende binnenzool biedt extra ondersteuning voor je voeten, waardoor ze ideaal zijn voor dagen waarop je nieuwe steden verkent of ontspant op het strand. Bovendien zorgt de rubberen buitenzool voor een stevige grip op alle oppervlakken.

Het ontwerp van de Kickers Summertan sandalen is zowel klassiek als modern. De banden van echt leer zijn zowel stijlvol als slijtvast en met de verstelbare gesp kun je de sandaal gemakkelijk aan je voet aanpassen voor een perfecte pasvorm. Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij elke stijl en outfit.

Of je nu op zoek bent naar een paar sandalen voor een ontspannen dagje op het strand of een avondje uit in de stad, Kickers Summertan sandalen zijn de perfecte keuze. Ze zijn veelzijdig en comfortabel en kunnen gedragen worden met een zomerjurk, korte broek of zelfs broek voor een casual maar stijlvolle look.

point Als gerenommeerd schoenenmerk maakt Kickers met er een erezaak van om haar klanten kwaliteitsproducten te bieden. Met Kickers Summertan sandalen kun je er zeker van zijn dat je een paar schoenen van hoge kwaliteit krijgt die lang meegaan en je optimaal comfort bieden.

Wacht dus niet langer en voeg Kickers Summertan sandalen vandaag nog toe aan je schoenencollectie! Met hun tijdloze ontwerp, uitzonderlijke comfort en superieure kwaliteit zijn deze sandalen de perfecte aanvulling op je zomergarderobe. Bestel vandaag nog en geniet van de zomer in stijl met Kickers Summertan sandalen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961650-30-103
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1