Baby jongens laarsjes Kickers Sabio

Baby jongens laarsjes Kickers Sabio

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
Welkom in de wereld van stijl en comfort met Kickers Sabio booties voor babyjongens, perfect voor kleine voetjes.

Niet op voorraad

Beschrijving

Baby jongens laarsjes Kickers Sabio

Kickers Sabio booties voor babyjongens zijn de perfecte keuze om de voetjes van je baby zowel comfortabel als stijlvol te houden. Gemaakt door het beroemde merk Kickers, zijn deze laarsjes ontworpen om zich aan te passen aan de behoeften van opgroeiende baby's.

Met hun klassieke, tijdloze ontwerp zijn deze laarsjes ideaal voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een gezinsuitstapje of een dagje naar de crèche, je kleine jongen zal er altijd goed uitzien in deze booties voor babyjongens Kickers Sabio.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze laarsjes niet alleen duurzaam maar ook comfortabel voor de tere voetjes van je baby. De zachte, lichtgewicht zool maakt lopen gemakkelijk en natuurlijk voor groeiende voetjes.

Het detail dat het verschil maakt met deze laarsjes is het geborduurde Kickers logo aan de zijkant. Dit voegt een vleugje stijl en verfijning toe aan deze babyschoentjes. Bovendien zorgt de klittenbandsluiting voor een perfecte, makkelijke pasvorm voor drukke ouders.

Deze schoentjes zijn verkrijgbaar voor baby's van 0 tot 24 maanden en zijn een ideaal cadeau voor nieuwe ouders of voor je eigen baby. Geef ze comfort en stijl met de laarsjes voor babyjongens Kickers Sabio.

Als ouders weten we hoe belangrijk het is point om kwaliteitsschoenen voor onze kinderen te kiezen. Met Kickers Sabio laarzen voor babyjongens weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor gelukkige, gezonde voeten. Aarzel dus niet langer en geef je baby het beste met babyboots voor jongens Kickers Sabio.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961544-10-103
Kleur marine beige
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1