Sandalen voor babymeisjes Kickers Sushy

Sandalen voor babymeisjes Kickers Sushy

Beginnend op: € 49,41

€ 33,43

-32%
Verwen je kleine fashionista met Kickers Sushy babymeisjesschoenen van het beroemde merk Kickers voor een trendy stijl vanaf jonge leeftijd.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 49,41

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Sushy

Kickers Sushy babyschoenen zijn het perfecte accessoire voor beginnende fashionista's. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn zowel trendy als comfortabel, perfect voor de allerkleinsten.

Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes en zijn een subtiele mix van stijl en functionaliteit. Ze hebben een stijlvol, modern ontwerp en zijn verkrijgbaar in een reeks leuke kleuren en patronen voor elk wat wils.

Comfort is ook een prioriteit bij Kickers Sushy baby meisjesschoenen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een perfecte pasvorm voor groeiende kleine voetjes. De flexibele zool en verstevigde hiel zorgen voor een goede pasvorm en optimaal comfort, de hele dag door.

Deze schoenen zijn ideaal voor babymeisjes van 0 tot 24 maanden. Ze zijn perfect voor de eerste stapjes, dankzij de antislipzool die goede grip biedt op alle ondergronden. Ze zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de praktische klittenbandsluiting.

Als gerenommeerd merk hecht Kickers veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van haar producten. Kickers Sushy schoenen voor babymeisjes zijn geen uitzondering, ontworpen om de dagelijkse slijtage van kleine avonturiers te weerstaan.

Geef je kleine meid het beste met Kickers Sushy baby meisjesschoenen. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of een dagje spelen in het park, deze schoenen zullen de perfecte aanvulling zijn op haar outfit. Wacht niet langer en bied je kleine prinses comfort en stijl met Kickers Sushy baby meisjesschoenen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961061-10-33
Kleur kersenwit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1