Kinderpantoffels Robeez Patch Sports

Kinderpantoffels Robeez Patch Sports

Beginnend op: € 37,31

€ 29,26

-22%
Ontdek Robeez Patch Sports kinderslippers voor ontluikende kampioenen! Comfort en kwaliteit van Robeez.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderpantoffels Robeez Patch Sports

Robeez Patch Sports kinderslippers zijn perfect voor beginnende sportievelingen! Ze zijn gemaakt door het beroemde merk Robeez en combineren comfort en stijl voor kinderen van alle leeftijden. Met hun speelse, kleurrijke ontwerp zijn deze slippers een must-have voor junioren die graag bewegen en plezier maken.

De Robeez Patch Sports slofjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel zacht als ademend, waardoor ze de hele dag optimaal comfort bieden. Dankzij de zachte leren zool kan je kind zich gemakkelijk en veilig voortbewegen, terwijl de sportieve patch op de bovenkant een vleugje fantasie toevoegt aan deze slippers.

Voor een dagje thuis of om kinderen te begeleiden bij hun sportactiviteiten, Robeez Patch Sports pantoffels zijn een ideale keuze. Het ergonomische ontwerp en de verstelbare vorm zorgen voor een goede ondersteuning van de voet, terwijl het lichte gewicht zorgt voor bewegingsvrijheid voor groeiende kleine voetjes.

Robeez Patch Sports slofjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle leeftijden en zijn een ideaal cadeau voor actieve kinderen. Ze zijn niet alleen comfortabel en praktisch, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan elke outfit. Ouders zullen ook waarderen hoe gemakkelijk ze te onderhouden zijn, want ze kunnen gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen.

Kijk niet verder dan Robeez Patch Sports voor kinderlaarsjes, de perfecte keuze voor junioren die graag bewegen en de wereld om hen heen verkennen. Geef ze het beste van twee werelden met deze topkwaliteit laarsjes van het vertrouwde merk Robeez.

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 961040-10-5
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1