Slofjes voor babyjongens Robeez Triceradino

Slofjes voor babyjongens Robeez Triceradino

Beginnend op: € 37,31

€ 26,53

-29%
Ontdek de schattige Robeez Triceradino booties voor babyjongens om de voetjes van je baby warm en stijlvol te houden vanaf jonge leeftijd.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 26,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slofjes voor babyjongens Robeez Triceradino

Robeez Triceradino booties voor babyjongens zijn de perfecte keuze om de voetjes van je baby warm en knus te houden. Ontworpen door het beroemde merk Robeez, zijn deze laarsjes zowel schattig als praktisch voor je kleine jongen.

Deze laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zacht en soepel, waardoor je baby een gevoel van comfort en bewegingsvrijheid krijgt. Ze zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij het elastische ontwerp, waardoor ze ideaal zijn voor onrustige baby's die niet graag blijven zitten.

Het ontwerp op Triceradino geeft deze slofjes een speels tintje met dinosaurusmotief in reliëf en levendige kleuren. Je baby zal het heerlijk vinden om met zijn voetjes te spelen en de verschillende texturen van deze laarsjes te ontdekken.

Deze slofjes zijn speciaal ontworpen voor baby's, met een antislipzool om ze veilig te laten bewegen. Thuis of onderweg, je kunt er zeker van zijn dat de voetjes van je baby beschermd en comfortabel zijn.

De Robeez Triceradino booties voor babyjongens zijn verkrijgbaar in een babyvriendelijke maat, waardoor ze het perfecte cadeau zijn voor nieuwe ouders. Verwen je baby of geef ze cadeau aan een vriend of familielid met een jonge baby.

Geef je baby het comfort en de kwaliteit die alleen Robeez kan bieden met deze Triceradino laarsjes. Voeg ze toe aan je collectie babykleding of geef ze cadeau voor een schattige en comfortabele look voor je kleine jongen. Bestel nu en geef je baby een paar laarsjes waar hij dol op zal zijn.

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 961000-10-116
Kleur kameel
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1