Kinderpantoffels Robeez Rainbow Car

Kinderpantoffels Robeez Rainbow Car

Beginnend op: € 37,31

€ 29,59

-21%
Geef je kleintjes comfort en stijl met Robeez Rainbow Car kinderlaarsjes, ontworpen door het beroemde merk Robeez voor junioren.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderpantoffels Robeez Rainbow Car

Robeez Rainbow Car kinderslofjes zijn leuke, comfortabele schoenen voor jonge kinderen. Ontworpen door het bekende merk Robeez, zijn deze slofjes speciaal aangepast voor jonge kinderen.

Je kleintje zal vast dol zijn op het kleurrijke, speelse ontwerp van de Robeez Rainbow Car kinderslofjes. Met regenbogen en auto's erop gedrukt zijn deze slofjes zowel schattig als leuk. Je kind zal ze graag dragen en ermee pronken bij zijn vriendjes.

Deze slofjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zacht en comfortabel voor kindervoetjes. De flexibele zool zorgt voor bewegingsvrijheid zodat je kind veilig kan springen, rennen en spelen. Bovendien zijn de Robeez slofjes zo ontworpen dat ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, wat handig is voor drukke ouders.

Deze Robeez Rainbow Car kinderlaarsjes zijn ideaal voor kinderen van junior. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze passen bij de groei van je kind. Of je nu thuis speelt of onderweg, deze laarsjes zijn de perfecte metgezel voor de kleine voetjes van je kind.

Als ouder wil je het beste voor je kind en Robeez Rainbow Car kinderlaarsjes zijn precies dat. Met hun vertrouwde merknaam en schattige ontwerp zijn deze laarsjes een ideale keuze voor jonge kinderen. Geef je kind comfort, stijl en kwaliteit met Robeez Rainbow Car kinderlaarsjes.

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 960980-10-203
Kleur geel kaki
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1