Slofjes voor babyjongens Robeez Elefant Jungle

Slofjes voor babyjongens Robeez Elefant Jungle

Beginnend op: € 37,31

€ 26,53

-29%
Ontdek de schattige laarsjes voor babyjongens van Robeez, met hun olifantenontwerp in de jungle, om de voetjes van je baby warm en comfortabel te houden.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 26,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slofjes voor babyjongens Robeez Elefant Jungle

Robeez Elefant Jungle booties voor babyjongens zijn het perfecte accessoire om de voetjes van je baby warm en knus te houden. Ontworpen door het gerenommeerde merk Robeez, zijn deze slofjes speciaal aangepast voor baby's om maximaal comfort en zachtheid te bieden.

Deze slofjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zacht en soepel, perfect voor baby's tere voetjes. Hun ontwerp met een schattige jungle olifant maakt ze zowel leuk als schattig, een ideale keuze voor jongens.

Deze slofjes zijn ook heel praktisch voor ouders, dankzij de elastische sluiting die baby's voetjes goed vasthoudt. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, perfect voor luierverschoonmomenten.

Robeez Elefant Jungle booties voor babyjongens zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van je baby te voldoen. Of ze nu hun eerste stapjes zetten of gewoon hun voetjes thuis warm houden, deze slofjes zijn een ideale keuze voor baby's.

Kortom, Robeez Elefant Jungle booties voor babyjongens combineren comfort, functionaliteit en stijl om je baby in alle omstandigheden comfortabel en modieus te houden. Geef je kleine jongen het beste met deze schattige laarsjes van Robeez.

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 960960-10-114
Kleur kameel
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1