Kinderpantoffels Robeez Elefant Jungle

Kinderpantoffels Robeez Elefant Jungle

Beginnend op: € 37,31

€ 29,85

-20%
Ontdek Robeez Elefant Jungle kinderslippers, ontworpen voor kleine avonturiers! Gemaakt door het beroemde merk Robeez, perfect voor junioren.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kinderpantoffels Robeez Elefant Jungle

Ontdek de schattige kinderslofjes Robeez Elefant Jungle, ontworpen voor kleine avonturiers in de dop! Deze slofjes zijn gemaakt door het beroemde merk Robeez, bekend om zijn expertise en kwaliteit in kinderschoenen. Het leuke, kleurrijke ontwerp met een olifant in de jungle zal je kind zeker bevallen.

Robeez Elefant Jungle laarsjes zijn speciaal ontworpen voor peuters in de categorie junior. Ze zijn gemaakt van zachte, soepele materialen voor optimaal comfort bij elke stap van je kind. Hun antislipzolen zorgen voor een goede grip op de grond, om uitglijden en vallen te voorkomen.

Deze pantoffels zijn perfect voor gebruik binnenshuis en houden de voeten van je kind warm op kille dagen. Ze zijn ook heel gemakkelijk aan te trekken dankzij de klittenbandsluiting, zodat je kind ze gemakkelijk aan en uit kan trekken.

Robeez is toegewijd aan het ontwerpen van schoeisel dat is aangepast aan de behoeften en groei van kinderen. De Elefant Jungle booties zijn daarom verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij de schoenmaat van je kind. Bovendien is het uniseks ontwerp net zo geschikt voor kleine meisjes als voor kleine jongens.

Geef je kind een paar pantoffels die comfortabel, leuk en van hoge kwaliteit zijn met Robeez Elefant Jungle kindersloffen. Ze zullen perfect zijn om je kind te vergezellen op zijn eerste avonturen in huis. Wacht niet langer en val voor deze schattige slofjes!

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 960960-10-114
Kleur kameel
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1