Slofjes voor babyjongens Robeez Playing Panda

Slofjes voor babyjongens Robeez Playing Panda

Beginnend op: € 37,31

€ 29,85

-20%
Geef je babyjongen het comfort en de kwaliteit van Robeez Playing Panda slofjes, speciaal ontworpen voor peuters.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 29,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Slofjes voor babyjongens Robeez Playing Panda

Robeez Playing Panda booties voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor de kleine voetjes van je baby. Deze laarsjes zijn ontworpen door het beroemde merk Robeez en combineren comfort en stijl om je kind te begeleiden vanaf zijn allereerste stapjes.

Deze slofjes zijn gemaakt met speciale aandacht voor de veiligheid en het comfort van je baby en zijn zacht, licht en flexibel. De ergonomische vorm vormt zich perfect naar baby's voetjes en geeft ze optimale ondersteuning terwijl ze volledige bewegingsvrijheid bieden.

Het schattige ontwerp van deze slofjes is geïnspireerd op het iconische dier van het merk, panda. Met hun panda hoofdmotief en geborduurde details geven deze slofjes een vleugje zachtheid en schattigheid aan de voetjes van je baby.

Deze laarsjes zijn perfect voor baby's van 0 tot 24 maanden en zijn ook praktisch dankzij de verstelbare klittenbandsluiting. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en blijven de hele dag goed zitten.

Robeez Playing Panda booties voor babyjongens zijn een must-have om de voetjes van je baby warm en comfortabel te houden. Voor dagelijks gebruik thuis of voor een speciale gelegenheid, deze laarsjes zijn de perfecte keuze voor je kleine jongen. Geef hem het beste met deze hoogwaardige laarsjes van Robeez.

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 960940-10-6
Kleur groene panda spelen geen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1