Meisjesslippers Robeez Tiny Heart

Meisjesslippers Robeez Tiny Heart

Beginnend op: € 37,31

€ 29,59

-21%
Schattige en comfortabele Robeez Tiny Heart laarsjes voor babymeisjes om de voetjes van je kleine fashionista warm te houden. Ontdek ze nu!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 29,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjesslippers Robeez Tiny Heart

Robeez Tiny Heart booties voor babymeisjes zijn de perfecte schoenen om de voetjes van je kleine meid comfortabel en stijlvol te houden. Met hun bekende merk Robeez zijn deze laarsjes zowel schattig als praktisch voor babymeisjes.

Deze laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zacht en soepel, ideaal voor baby's gevoelige voetjes. Ze hebben ook een zachte leren zool die steun en een stevige grip biedt voor de eerste stapjes van je kind.

Het ontwerp van deze slofjes is gewoonweg schattig. Door de lichte kleur rose met kleine witte hartjes en een vleugje glitter passen ze perfect bij alle outfits van je kleine prinses. Bovendien zorgt het elastiek bij de enkel voor een perfecte pasvorm en voorkomt het dat de slofjes afzakken.

Deze slofjes zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, waardoor ze een ideaal cadeau zijn voor een babyshower of geboorte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten om ze aan te passen aan de groei van je baby, van 0-6 maanden tot 18-24 maanden.

Als ouder wil je het beste voor je baby. Daarom zijn Robeez Tiny Heart laarsjes niet alleen schattig, maar ook praktisch en comfortabel voor je dochter. De superieure kwaliteit zorgt ervoor dat ze lang meegaan, zelfs na herhaaldelijk wassen.

Of je nu laarsjes zoekt voor een speciale gelegenheid of voor dagelijks gebruik, Robeez Tiny Heart laarsjes voor babymeisjes zijn de perfecte keuze. Met hun vertrouwde merk Robeez kun je er zeker van zijn dat de voetjes van je baby de hele dag goed beschermd en comfortabel zijn.

Geef je kleine meid comfort en stijl met Robeez Tiny Heart meisjeslaarsjes. Bestel ze nu en maak je klaar om je baby te zien stralen van geluk in haar schattige nieuwe laarsjes.

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 960920-10-121
Kleur lichtgrijs
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1