Pantoffels voor babymeisjes Robeez Fun Medusa

Pantoffels voor babymeisjes Robeez Fun Medusa

Beginnend op: € 37,31

€ 24,89

-33%
Ontdek de schattige meisjeslaarsjes Robeez Fun Medusa om wat leuks toe te voegen aan de garderobe van je kleine prinses.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 37,31

€ 24,89

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Pantoffels voor babymeisjes Robeez Fun Medusa

Deze schattige laarsjes voor babymeisjes van Robeez zijn geweldig! De voetjes van je kleine prinses zullen zowel verwend als modieus zijn met deze laarsjes Fun Medusa. Ze zijn gemaakt van zacht leer van hoge kwaliteit en zijn zacht en comfortabel voor de tere voetjes van je baby. Het zachte leer zorgt er ook voor dat de voetjes van je baby zich op natuurlijke wijze kunnen ontwikkelen, terwijl het ze beschermt tegen de elementen.

Het speelse en kleurrijke ontwerp van deze laarsjes maakt ze een perfecte keuze voor kleine meisjes die graag plezier maken en de wereld om hen heen verkennen. Met hun leuke motief van de mythische Medusa voegen deze laarsjes een vleugje fantasie toe aan alle outfits van je baby. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor een wandelingetje door het huis, deze laarsjes zullen altijd een hit zijn bij je kleine meid.

Deze slofjes zijn ontworpen voor baby's van 0-18 maanden en hebben een suède antislipzool voor optimale grip op alle oppervlakken. Zo kan je baby veilig bewegen terwijl ze haar motorische vaardigheden ontwikkelt. Bovendien houdt de elastische sluiting bij de enkel de laarsjes goed op hun plaats, zodat er geen risico is dat ze afvallen of zoekraken.

Het merk Robeez staat bekend om zijn expertise en toewijding aan de veiligheid en het comfort van baby's. Tous producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en eisen. Met deze laarsjes weet je zeker dat de voetjes van je baby in veilige handen zijn.

Geef je kleine meid het comfort en de stijl die ze verdientelle met deze prachtige laarsjes Robeez Fun Medusa. Als kraamcadeau of gewoon om je baby te verwennen, deze laarsjes zullen de perfecte aanvulling zijn op haar garderobe. Wacht dus niet langer, bestel nu en laat je baby de wereld ontdekken in stijl en comfort!

Extra informatie

Merk Robeez
Fabrikant SKU 960880-10-53
Kleur blauw/wit/roze
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby