Sandalen voor babyjongens Kickers Sosport

Sandalen voor babyjongens Kickers Sosport

Beginnend op: € 65,54

€ 52,43

-20%
Ontdek Kickers Sosport sandalen voor babyjongens, comfortabel en stijlvol, perfect voor je kleine avonturiers.

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Sosport

Ontdek de schattige sandalen voor babyjongens Kickers Sosport! Deze schoenen van het beroemde merk Kickers zijn speciaal ontworpen voor kleine voetjes. Met hun trendy design en ongeëvenaarde comfort worden ze al snel een onmisbaar accessoire voor zonnige dagen.

De Kickers Sosport sandalen voor babyjongens zijn aangepast aan de leeftijd van je kind en zijn zorgvuldig ontworpen voor een optimale ondersteuning van de voeten en absoluut comfort. Dankzij de zachte rubberen antislipzool kan je baby veilig spelen op alle soorten ondergrond, of het nu op het strand, in het park of tijdens een wandeling is.

De verstelbare band zorgt voor een perfecte pasvorm voor de voetjes van je baby, voor optimale ondersteuning en extra comfort. De Kickers Sosport sandalen hebben ook een leren binnenzool, voor een zacht, comfortabel gevoel bij elke stap.

Het elegante, moderne ontwerp zal zelfs de meest veeleisende ouders aanspreken. De Kickers Sosport sandalen voor babyjongens zijn verkrijgbaar in een reeks heldere, vrolijke kleuren, perfect om de zomeroutfits van je kleine jongen op te vrolijken. Met hun leren bovenwerk van hoge kwaliteit zijn deze schoenen bestand tegen alle avonturen van je baby.

Kickers Sosport sandalen voor babyjongens zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken en dus ideaal voor drukke ouders. Bovendien zijn ze kinderlijk eenvoudig te onderhouden: veeg ze gewoon af met een vochtige doek om ze weer te laten glanzen.

Maak van je baby het meest stijlvolle kind op de speelplaats met deze sandalen voor babyjongens van Kickers Sosport! Geef hem het comfort en de kwaliteit die hij verdient met deze schoenen van het beroemde merk Kickers. Bestel nu en geef je baby schoenen die trendy, comfortabel en duurzaam zijn. Deze sandalen zijn perfect voor zonnige dagen en zullen zeker de favoriet van je kleine jongen worden!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960760-30-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1