Kindersandalen Kickers Sosport

Kindersandalen Kickers Sosport

Beginnend op: € 65,54

€ 52,43

-20%
Ontdek Kickers Sosport kindersandalen, comfortabel en trendy, om je junior de hele zomer te vergezellen. Beperkt aanbod, haast je!

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindersandalen Kickers Sosport

Kickers Sosport kindersandalen zijn de perfecte keuze voor groeiende voeten. Deze sandalen van het beroemde merk Kickers zijn comfortabel, slijtvast en stijlvol.

De Kickers Sosport sandalen zijn speciaal ontworpen voor peuters en junioren en hebben een rubberen antislipzool voor goede grip tijdens buitenactiviteiten. De memory foam binnenzool biedt optimale demping en ondersteuning voor groeiende voeten.

Verstelbare bandjes zorgen voor een persoonlijke pasvorm voor optimale ondersteuning van de voet, terwijl ze dankzij de klittenbandsluiting gemakkelijk aan en uit te trekken zijn rapide. Kinderen kunnen hun sandalen zelfstandig aan- en uittrekken.

Kickers Sosport kindersandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel licht als duurzaam, waardoor ze een ideale keuze zijn voor buitenactiviteiten. Of ze nu in het park spelen, naar het strand gaan of wandelen, deze sandalen zullen kinderen op al hun avonturen vergezellen.

Het esthetische en trendy ontwerp van Kickers Sosport sandalen zal ze een echte favoriet maken bij zowel kinderen als ouders. Deze sandalen zijn verkrijgbaar in een reeks opvallende kleuren en passen bij elke stijl en gelegenheid.

Door te kiezen voor Kickers Sosport kindersandalen, kies je voor een kwaliteitsproduct dat comfort, duurzaamheid en stijl combineert. Je kinderen kunnen dankzij deze sandalen veilig en stijlvol genieten van hun dagje uit. Wacht niet langer en geef ze het beste met Kickers Sosport sandalen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960760-30-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1