Meisjes sandalen Kickers Alfa

Meisjes sandalen Kickers Alfa

Beginnend op: € 69,58

€ 44,09

-37%
Neem de must-have stijl aan met de Alfa sandalen voor dames van Kickers. Comfort en kwaliteit van dit iconische merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 69,58

€ 44,09

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes sandalen Kickers Alfa

De Kickers Alfa damessandalen zijn een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn zowel elegant als comfortabel, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.

Het ontwerp van de Alfa sandalen is zowel eenvoudig als verfijnd. Ze hebben een dikke rubberen zool voor goede ondersteuning en grip, en een zacht leren bandje dat zachtjes om de voet zit. Deze combinatie van hoogwaardige materialen zorgt voor maximale duurzaamheid en de hele dag door comfort.

De Kickers Alfa sandalen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met bijzondere aandacht voor detail en pasvorm. De dempende binnenzool vormt zich perfect naar de vorm van de voet en biedt extra ondersteuning en ongeëvenaard comfort. Bovendien zorgt het verstelbare enkelbandje voor een precieze, persoonlijke pasvorm voor optimale ondersteuning.

Of je nu op zoek bent naar een sandaal voor een dag op het werk of een avondje uit met vrienden, Kickers Alfa is de perfecte keuze. Ze kunnen gedragen worden bij een casual outfit voor een dagje uit of bij een gekledere outfit voor een speciaal evenement. Door hun tijdloze, veelzijdige ontwerp zijn ze een onmisbare aanvulling op elke garderobe.

Kickers Alfa sandalen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Het merk Kickers zet zich in voor verantwoorde productie, het gebruik van duurzame materialen en het minimaliseren van de impact op het milieu.

Kortom, Kickers Alfa damessandalen combineren stijl, comfort en duurzaamheid om een plezierige en milieuvriendelijke port ervaring te bieden. Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige sandalen vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960750-30-133
Kleur roze/goud
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1