Kindersandalen Kickers Kickjune

Kindersandalen Kickers Kickjune

Beginnend op: € 49,41

€ 39,53

-20%
Kickers KickjuneDe perfecte sandalen voor kleine avonturiers en beginnende fashionista's. Comfortabel, leuk en stijlvol. Nu verkrijgbaar!

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindersandalen Kickers Kickjune

Kickers Kickjune kindersandalen zijn perfect voor je kleine avonturier of ontluikende fashionista. Met hun speelse ontwerp en iconische Kickers branding zijn deze sandalen zowel comfortabel als modieus.

nom Kickers staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid, en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om de spelletjes en avonturen van je kinderen te weerstaan. De rubberen zolen bieden stevige grip en bescherming tegen gladde oppervlakken, terwijl het bovenwerk van echt leer zowel flexibel als slijtvast is.

Kickers Kickjune kindersandalen zijn ontworpen voor junioren, wat betekent dat ze perfect zijn voor opgroeiende kinderen. Hun ergonomische vorm en voetboogondersteuning bieden optimaal comfort en ondersteuning voor groeiende voeten. Bovendien zorgt de verstelbare klittenbandsluiting voor een perfecte pasvorm voor elk kind.

Of het nu een dagje naar het strand, een wandeling met het gezin of een dag naar school is, deze sandalen zijn perfect voor elke gelegenheid. Het veelzijdige ontwerp en het comfort maken ze tot een paar schoenen die je kind niet meer uit wil doen.

Het merk Kickers staat synoniem voor stijl en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en patronen en voegen een vleugje eigenzinnigheid toe aan elke outfit. Je kind zal ze graag dragen en zijn of haar unieke stijl aan vriendjes en vriendinnetjes laten zien.

Kickers Kickjune kindersandalen zijn niet alleen comfortabel en trendy, ze zijn ook heel praktisch. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en rapide dankzij het bovenwerk van echt leer, en hun open ontwerp laat lucht circuleren en houdt je kinderen koel, zelfs bij warm weer.

Kortom, Kickers Kickjune kindersandalen zijn de perfecte keuze voor ouders die kwaliteit en comfort voor hun kinderen belangrijk vinden. Met hun wereldberoemde merknaam, speelse ontwerp en optimaal comfort zijn deze sandalen een must-have voor alle opgroeiende kinderen. Geef je kinderen het beste met Kickers Kickjune kindersandalen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960740-30-133
Kleur geel
Kleur Geel
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1