Sandalen voor babymeisjes Kickers Divslim

Sandalen voor babymeisjes Kickers Divslim

Beginnend op: € 55,46

€ 41,59

-25%
Schattige, comfortabele en trendy sandaaltjes voor babymeisjes van Kickers voor beginnende fashionista's. Perfect voor de zomer!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 41,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Divslim

Kickers Divslim sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte accessoire om de garderobe van je kleine prinses compleet te maken. Met hun elegante ontwerp en superieure kwaliteit zijn deze sandalen een must-have voor babymeisjes.

Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en combineren stijl en comfort om je baby een kwaliteitsschoentje te geven. Het merk Kickers staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en duurzaamheid, waardoor het een vertrouwde keuze is voor ouders die waarde hechten aan de kwaliteit van de producten die ze voor hun kind kopen.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, met hun rose kleur en vrouwelijke ontwerp. Ze passen perfect bij elke outfit, van een zomerjurkje tot een meer casual ensemble. Je kleine meid zal er het schattigst uitzien in deze schattige sandaaltjes Kickers.

Deze sandalen zijn ontworpen voor baby's en zijn zowel comfortabel als veilig. De zachte rubberen zool biedt perfecte grip voor de eerste stapjes van je baby en zorgt voor veiligheid en evenwicht. Bovendien biedt het verstelbare enkelbandje optimale ondersteuning en kun je de sandaal aanpassen aan de grootte van de voet van je baby.

De kwaliteit van de gebruikte materialen voor deze Kickers sandalen is ongeëvenaard. Het gebruikte leer is zacht en duurzaam en biedt optimaal comfort voor je baby. Bovendien zorgt het ontwerp van de sandaal ervoor dat de lucht kan circuleren, waardoor de voetjes van je baby de hele dag droog en comfortabel blijven.

Deze Kickers sandalen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes vanaf de geboorte tot ongeveer 1 jaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze perfect passen bij de groei van de voetjes van je baby. Met deze sandaaltjes kan je baby volop genieten van haar eerste stapjes, terwijl ze toch in de mode blijven.

Kortom, Kickers Divslim sandalen voor babymeisjes zijn een must-have voor alle kleine meisjes. Ze combineren stijl, comfort en kwaliteit om je baby de perfecte schoen voor elke gelegenheid te geven. Wacht dus niet langer en trakteer je prinsesje op deze schattige sandaaltjes Kickers die zeker een sensatie zullen veroorzaken.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960692-10-13
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1