Kindertrainers Kickers Kickgoldi

Kindertrainers Kickers Kickgoldi

Beginnend op: € 47,39

€ 37,91

-20%
Geef je kind een coole, comfortabele stijl met Kickers Kickgoldi gympen, ontworpen voor junioren door Kickers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 47,39

€ 37,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrainers Kickers Kickgoldi

Kickers Kickgoldi kinderschoenen zijn perfect voor groeiende voeten. Met hun speelse ontwerp en superieure kwaliteit zijn deze schoenen een uitstekende keuze voor kinderen.

Het merk Kickers staat bekend om zijn comfortabele en duurzame schoeisel en deze sportschoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om het spel en de avonturen van de allerkleinsten te weerstaan.

Deze sportschoenen zijn speciaal ontworpen voor junioren en bieden een perfecte pasvorm voor groeiende voeten. Dankzij de antislipzool en teenversterking kunnen kinderen veilig en comfortabel rennen en spelen.

Met hun sprankelende metallic gouden kleur voegen deze gympen een vleugje stijl toe aan elke outfit van je kind. Ze hebben ook elastische veters voor gemakkelijk aan en uit rapide.

Of het nu voor school, sportactiviteiten of uitjes met vrienden is, Kickers Kickgoldi kinderschoenen zijn de perfecte keuze voor je kind. Geef ze het beste in comfort, stijl en kwaliteit met deze schoenen Kickers.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960662-30-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1