Baby jongens sportschoenen Kickers Kickgoldi

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickgoldi

Beginnend op: € 47,39

€ 37,91

-20%
Baby jongens sportschoenen van Kickers Kickgoldi, een vleugje stijl en comfort voor kleintjes met hun iconische merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 47,39

€ 37,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickgoldi

Kickers Kickgoldi gympen voor babyjongens zijn de ideale accessoire voor modebewuste peuters. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en combineren stijl en comfort om de eerste stapjes van je kleine jongen te begeleiden.

Het merk Kickers staat bekend om de kwaliteit van zijn producten en deze gympen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel slijtvast als zacht voor de gevoelige voetjes van je baby.

Deze Kickgoldi gympen zijn ontworpen voor baby's en bieden optimale ondersteuning dankzij de antislipzool en de praktische klittenbandsluiting. Ze hebben ook een leren binnenzool voor de hele dag comfort.

Het ontwerp van deze gympen is zowel trendy als tijdloos. De marineblauwe kleur en het Kickers logo op de zijkant geven deze schoenen een modern tintje, terwijl de klassieke vorm stijlbewuste ouders zal aanspreken.

Of het nu gaat om een dagje naar de crèche, een wandeling met het gezin of een speciale gelegenheid, Kickers Kickgoldi gympen voor babyjongens zijn perfect om je kleine jongen te vergezellen op al zijn avonturen.

Geef je baby het beste met Kickers Kickgoldi gympen. Laat hem kennismaken met het comfort en de kwaliteit van dit iconische merk zodra hij zijn eerste stapjes zet. Laat je kind deze must-have schoenen niet missen. Bestel nu en kleed de voetjes van je kleintje in stijl!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960662-30-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1