Baby meisjes sportschoenen Kickers Kickgoldi

Baby meisjes sportschoenen Kickers Kickgoldi

Beginnend op: € 47,39

€ 37,91

-20%
Verwen je kleine avonturier met Kickers Kickgoldi gympen voor babymeisjes, gemaakt door het favoriete merk voor stijlvolle voeten vanaf jonge leeftijd!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 47,39

€ 37,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby meisjes sportschoenen Kickers Kickgoldi

Ontdek de nieuwe Kickers Kickgoldi gympen voor babymeisjes, speciaal ontworpen voor onverschrokken kleine meisjes! Deze schoenen van het beroemde merk Kickers combineren stijl en comfort om de eerste stapjes van je baby te begeleiden.

Kickers Kickgoldi gympen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor moeders die om hun kleine prinsesje geven. Met hun moderne, vrouwelijke design zijn ze perfect voor elke gelegenheid: een gezinsuitstapje, een dagje naar de crèche of een verjaardagsfeestje.

De zachte rubberen zool biedt perfecte grip en stabiliteit voor groeiende voeten. Bovendien zorgt de hoogwaardige leren stof ervoor dat je baby de hele dag goed geventileerd en comfortabel zit.

De Kickers Kickgoldi gympen voor babymeisjes zijn verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren, van pastel rose tot helder wit en metallic goud. Ze passen bij elke stijl en outfit en voegen een vleugje charme toe aan de look van je kleine meid.

Geef je baby het beste met onze gympen voor babymeisjes Kickers Kickgoldi. Ontworpen voor kleine meisjes, zijn ze ook een ideaal cadeau voor jonge moeders die op zoek zijn naar kwaliteitsschoenen voor hun baby.

Mis de kans niet om je kleine prinses in schoentjes te steken met deze gympen voor babymeisjes van Kickers Kickgoldi, het merk waarop moeders al generaties lang vertrouwen. Bestel nu en laat je baby in stijl en comfort lopen!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960661-30-31
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1