Baby jongens sportschoenen Kickers Kickbuvar

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickbuvar

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
Geef je baby jongen comfort en stijl met Kickbuvar gympen van Kickers. Perfect voor kleine ontdekkingsreizigers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickbuvar

Ontdek de nieuwe Kickers Kickbuvar gympen voor babyjongens, de perfecte keuze voor modebewuste kleine jongens. Ontworpen door het beroemde merk Kickers, zijn deze schoenen de perfecte combinatie van stijl en comfort voor baby's. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en passen perfect om de gevoelige voetjes van de allerkleinsten.

Het moderne, sportieve ontwerp van deze sportschoenen maakt ze een must-have voor alle ouders die het uiterlijk van hun baby belangrijk vinden. De felle kleuren en leuke patronen voegen een vleugje eigenzinnigheid toe aan elke outfit, terwijl de stevige constructie duurzaamheid garandeert. Dankzij de elastische veters zijn de schoenen gemakkelijk aan en uit te trekken, ideaal voor baby's die leren lopen.

De Kickers Kickbuvar Baby Boy Sneakers zijn perfect voor baby's en bieden optimale ondersteuning en houvast voor groeiende voeten. Ze zijn licht en flexibel, zodat baby's zich vrij en comfortabel kunnen bewegen. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken voor drukke ouders, waardoor ze een praktische keuze zijn voor de dagelijkse avonturen van de allerkleinsten.

Verwen je baby met Kickers Kickbuvar gympen voor babyjongens, de perfecte keuze voor kleine jongens die graag in de mode zijn. Bestel ze nu en zie je baby in stijl en comfort lopen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960540-10-33
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1