Baby jongens sportschoenen Kickers Kickbelkro

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickbelkro

Beginnend op: € 75,63

€ 68,06

-10%
Geef je babyjongen comfort en stijl met Kickers Kickbelkro gympen. Een must-have voor peuters van Kickers!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 68,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens sportschoenen Kickers Kickbelkro

Op zoek naar een paar gympen voor je kleine jongen? Kijk dan niet verder dan Kickers Kickbelkro gympen voor babyjongens! Met hun moderne design en vertrouwde merknaam zijn deze schoenen perfect voor de allerkleinsten. Ze zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers, dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfort, en zijn ideaal voor baby's van 0 tot 2 jaar.

Kickers Kickbelkro gympen voor babyjongens zijn ontworpen om zowel trendy als praktisch te zijn. De rubberen zool biedt optimale grip, waardoor ze een veilige keuze zijn voor de eerste stapjes van je baby. Bovendien zijn ze dankzij de klittenbandsluiting gemakkelijk aan en uit te trekken, wat vooral handig is als je haast hebt. Door het elegante, moderne ontwerp zijn ze ook een modeaccessoire voor je kind.

Kickers Kickbelkro gympen voor babyjongens zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn zowel comfortabel als duurzaam. Je baby zal ze de hele dag zonder enig ongemak kunnen dragen. Bovendien biedt de ergonomische vorm perfecte ondersteuning voor groeiende voeten, wat essentieel is voor een gezonde ontwikkeling.

Voor een dagje naar de crèche, een wandeling met het gezin of een speciale gelegenheid, Kickers Kickbelkro gympen voor babyjongens zijn de perfecte keuze. Het merk Kickersengage is toegewijd aan het aanbieden van duurzame kwaliteitsproducten, waardoor ze een veilige en verantwoorde aankoop zijn voor je baby.

Dus ga je gang en geef je kleine jongen het allerbeste met Kickers Kickbelkro gympen voor babyjongens. Met hun stijl, comfort en kwaliteit zullen het al snel zijn lievelingsschoenen zijn! Bestel nu en maak je baby de coolste in de kinderkamer met Kickers Kickbelkro gympen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960530-10-10
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby