Baby jongens laarsjes Kickers Kickblace

Baby jongens laarsjes Kickers Kickblace

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

-33%
Ontdek Kickers Kickblace booties voor babyjongens, comfortabel en trendy voor je kleintje! Nu verkrijgbaar.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens laarsjes Kickers Kickblace

Bereid je voor op een stijlvolle herfst en winter met deze booties voor babyjongens van Kickers Kickblace! Deze laarsjes zijn perfect voor je kleine jongen, met hun stevige maar elegante ontwerp. Deze laarsjes zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn ontworpen om je baby absoluut comfort te bieden.

Met een slijtvaste, antislip rubberen zool zijn deze laarsjes ideaal voor de eerste stapjes van je kind. Ze hebben ook een vetersluiting, zodat de voetjes van je baby goed ondersteund worden.

Het leer van hoge kwaliteit dat voor deze laarsjes is gebruikt, garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid. Bovendien staat Kickers bekend om zijn kwaliteit en expertise op het gebied van kinderschoenen. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze laarsjes je baby zullen bijblijven terwijl hij of zij groeit.

Het ontwerp van deze laarsjes is zowel modern als tijdloos, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een gezinsuitstapje of gewoon om alledaagse kleding, je baby zal er altijd stijlvol uitzien in Kickers Kickblace enkellaarsjes.

Deze laarsjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle peuters en zijn een ideale keuze voor kleine jongens. Ze kunnen gedragen worden met broeken, jeans of zelfs korte broeken en geven elke outfit een vleugje stijl.

Geef je baby het ultieme comfort en stijl met Kickers Kickblace booties voor babyjongens. Vertrouw op Kickers voor kwaliteitsschoenen die lang meegaan. Wacht dus niet langer en voeg deze laarsjes nu toe aan de garderobe van je baby!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960511-10-10
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1