Kindertrainers Kickers Kickslido

Kindertrainers Kickers Kickslido

Beginnend op: € 45,38

€ 36,30

-20%
Kickers Kickslido gympen zijn perfect voor jonge kinderen en combineren stijl en comfort voor een geslaagde back-to-school ervaring!

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindertrainers Kickers Kickslido

Kickers Kickslido kinderschoenen zijn een must-have voor alle dynamische en modieuze kinderen. Ontworpen door het beroemde merk Kickers, zijn deze schoenen speciaal aangepast voor junioren en bieden ze ongeëvenaard comfort en stijl.

Hun unieke, kleurrijke ontwerp zal niet onopgemerkt blijven en zal uw kind zeker bevallen. Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze sportschoenen slijtvast en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor sportactiviteiten en buitenspelen.

De rubberen zool biedt perfecte grip om uitglijden en vallen te voorkomen, terwijl de schuimrubberen binnenzool zorgt voor optimale demping voor het comfort van de voeten van je kind.

Kickers Kickslido heeft ook een veter- en klittenbandsysteem voor optimale ondersteuning van de voet. Je kind kan ze gemakkelijk aantrekken en aanpassen aan zijn of haar voorkeuren.

Of het nu voor school, familie-uitstapjes of sportieve activiteiten is, Kickers Kickslido kinderschoenen zullen altijd de perfecte keuze zijn om je kind te vergezellen op al zijn avonturen. Geef ze het beste met Kickers, een merk waar ze al tientallen jaren op vertrouwen. Bestel nu en geef je kind het comfort en de stijl die ze nodig hebben met Kickers Kickslido.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960250-30-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1