Babytrainers Kickers Kickslido

Babytrainers Kickers Kickslido

Beginnend op: € 45,38

€ 36,30

-20%
Geef je baby een schattige look met de Kickers Kickslido baby gympen, van het beroemde merk Kickers. Comfort en stijl gegarandeerd!

Niet op voorraad

Beschrijving

Babytrainers Kickers Kickslido

Kickers Kickslido baby gympen zijn perfect voor peuters die de wereld op hun voeten beginnen te verkennen. Met hun speelse, kleurrijke ontwerp zijn deze gympen zowel comfortabel als modieus. Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteit en expertise op het gebied van kinderschoenen en deze Kickslido sneakers zijn daarop geen uitzondering.

Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden optimale ondersteuning dankzij de rubberen antislipzool en het zachte leren bovenwerk. Kleine voetjes zullen comfortabel en goed beschermd zijn tijdens al hun avonturen. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de praktische klittenbandsluiting, ideaal voor ouders die veel onderweg zijn.

Kickers Kickslido is ook een milieuvriendelijke keuze, omdat het gemaakt is van duurzame, milieuvriendelijke materialen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een ethische keuze maakt voor je kind.

Deze sportschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en voegen een vleugje plezier toe aan elke outfit die je baby draagt. Of het nu een dagje naar de crèche is, een wandeling met het gezin of een avondje uit met vrienden, deze schoenen zijn perfect voor elke gelegenheid.

Als ouders weten we dat de veiligheid en het welzijn van onze kinderen van het grootste belang zijn. Daarom raden we Kickers Kickslido babyschoenen aan, een praktische, comfortabele en stijlvolle optie voor je kleintje. Trakteer ze op deze kwaliteitsschoenen die ze zullen begeleiden terwijl ze nieuwe dingen ontdekken en hun eerste stapjes zetten.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960250-30-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1