Kindertrainers Kickers Kickslidi

Kindertrainers Kickers Kickslidi

Beginnend op: € 45,38

€ 36,30

-20%
Ontdek de nieuwe Kickers Kickslidi kinderschoenen, voor een trendy stijl en optimaal comfort, van het beroemde merk Kickers.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindertrainers Kickers Kickslidi

Kickers Kickslidi kinderschoenen zijn perfect voor jonge kinderen die in de mode zijn en zich graag comfortabel voelen in hun schoenen. Deze schoenen zijn ontworpen door het beroemde merk Kickers en zijn perfect voor junioren. Ze combineren stijl en comfort en vergezellen je kinderen op al hun avonturen.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn licht van gewicht en slijtvast en bieden een goede ondersteuning en duurzaamheid. Het stijlvolle, moderne ontwerp maakt ze een ideale keuze voor kinderen die modieus en toch comfortabel willen zijn.

De rubberen zool zorgt voor optimale grip en stabiliteit, zodat je kinderen veilig kunnen rennen, springen en spelen. De veters zorgen voor een perfecte pasvorm voor comfort op maat, terwijl het Kickers logo op de zijkant een extra vleugje stijl toevoegt.

Deze sportschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende felle, leuke kleuren zodat je kinderen de schoen kunnen kiezen die het beste bij hun persoonlijkheid past. Of het nu voor school, sportactiviteiten of familie-uitjes is, Kickers Kickslidi is de perfecte keuze voor veelzijdig schoeisel waar elk kind dol op zal zijn.

Geef je kinderen het beste van twee werelden met Kickers Kickslidi sportschoenen - stijl en comfort gecombineerd voor de meest trendy junioren. Bestel ze nu en laat je kinderen hun persoonlijkheid uitdrukken met deze trendy en praktische schoenen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960240-30-81
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1