Kindertrainers Kickers Kickbloom

Kindertrainers Kickers Kickbloom

Beginnend op: € 69,58

€ 55,66

-20%
Geef je kleine meid een paar gympen Kickers Kickbloom, comfortabel en trendy, om haar energieke avonturen te begeleiden!

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindertrainers Kickers Kickbloom

Kickers Kickbloom kinderschoenen zijn perfect voor jonge meisjes die dynamisch en levenslustig zijn! Met hun kleurrijke ontwerp en bloemendetails voegen ze een vleugje plezier toe aan elke outfit. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en combineren stijl en kwaliteit om de voeten van je kind de hele dag te vergezellen.

Deze sportschoenen zijn speciaal ontworpen voor junioren en bieden optimaal comfort dankzij de zachte rubberen zool en ademende stoffen voering. Je kind zal vrij kunnen springen, rennen en spelen zonder enig ongemak. Bovendien zorgt de vetersluiting voor een goede ondersteuning van de voet om vallen en blessures te voorkomen.

Kickers staat bekend om zijn slijtvaste, duurzame schoeisel en deze sportschoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt om je kind te vergezellen op al zijn avonturen, of het nu op school is, in het park of tijdens familie-uitstapjes. Dankzij het tijdloze ontwerp zijn ze ook ideaal voor sportactiviteiten of geklede evenementen.

Geef je kind een unieke stijl en onvergelijkbare kwaliteit met Kickers Kickbloom kinderschoenen. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van junior en zullen snel een must-have worden in de garderobe van je kind. Mis de kans niet om je kind het allerbeste te geven door te kiezen voor deze sportschoenen van Kickers, de perfecte keuze voor jonge meisjes vol leven!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960230-30-31
Kleur gebroken wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1