Sandalen voor babymeisjes Kickers Kickpuff

Sandalen voor babymeisjes Kickers Kickpuff

Beginnend op: € 69,58

€ 55,66

-20%
Ontdek de schattige Kickers Kickpuff sandalen voor babymeisjes voor een trendy en comfortabele stijl, getekend door het beroemde Franse merk.

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Kickpuff

Kickers Kickpuff sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor modebewuste kleine meisjes. Deze sandalen van het beroemde merk Kickers combineren comfort en stijl voor babymeisjes van alle leeftijden.

Het unieke ontwerp van deze sandalen maakt ze een essentiële keuze voor alle gelegenheden. Of het nu een dagje in het park is of een familiefeestje, Kickpuff is perfect om een vleugje mode toe te voegen aan de outfit van je babymeisje.

Ontworpen met het comfort en de veiligheid van kleine voetjes in het achterhoofd opesprit, hebben deze sandalen een flexibele zool en perfecte ondersteuning voor baby's eerste stapjes. Ze zijn ook licht en gemakkelijk aan te trekken, waardoor ze ideaal zijn voor actieve baby's.

Het detail dat het verschil maakt met deze Kickers sandalen is het merklogo op de zijkant, wat een extra vleugje stijl toevoegt. Bovendien zijn ze door hun pastelkleur rose makkelijk te combineren met elke outfit, van casual tot gekleed.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen zijn deze sandalen duurzaam en slijtvast, waardoor ze een verstandige investering zijn voor je babymeisje. Bovendien kunnen ze dankzij hun tijdloze ontwerp van seizoen tot seizoen gedragen worden.

Kortom, Kickers Kickpuff sandalen voor babymeisjes zijn een must-have keuze voor ouders die zich zorgen maken over de stijl en het comfort van hun baby. Met hun unieke ontwerp, kwaliteit en duurzaamheid zijn deze sandalen een must-have voor elke modebewuste kleine meid. Geef je kleine meid het allerbeste met Kickpuff van Kickers.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960010-30-16
Kleur zilver
Kleur Zilver
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1