Sandalen voor babymeisjes Kickers Premslim

Sandalen voor babymeisjes Kickers Premslim

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

-20%
Geef je dochter comfort en stijl met Kickers Premslim sandalen, ontworpen door het beroemde Franse merk voor junior.

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Premslim

Ontdek de nieuwe sandalen voor meisjes Kickers Premslim! Ontworpen door het beroemde merk Kickers, combineren deze sandalen stijl en comfort voor modieuze jonge meisjes. Of het nu gaat om een dagje aan het strand, een gezinsuitstapje of gewoon een wandeling door de stad, deze sandalen zullen de perfecte keuze zijn voor uw kind.

De Premslim sandalen zijn speciaal ontworpen voor meisjes, met een elegante, vrouwelijke look. Hun witte kleur en slanke vorm geven elke outfit een frisse, moderne touch. Of je dochter ze nu draagt met een jurk, korte broek of broek, ze zal altijd aan de top van de trend staan.

Naast stijl bieden deze sandalen optimaal comfort voor jonge voeten. De soepele leren binnenzool vormt zich perfect naar de vorm van de voet en biedt de hele dag comfortabele ondersteuning. Bovendien zorgt de rubberen buitenzool voor perfecte grip, zelfs op gladde oppervlakken.

Premslim sandalen zijn ook gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en kunnen alle spelletjes en avonturen van je kind aan. De leren bandjes zijn stevig en verstelbaar, voor perfecte ondersteuning van de voet. Bovendien staat het merk Kickers bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt er zeker van zijn dat deze sandalen nog lang bij je dochter zullen blijven.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor jonge meisjes, maar ze zijn ook geschikt voor petite vrouwen. Je kunt je liefde voor het merk Kickers dus delen met je kind door bijpassende sandalen te dragen.

Dus wacht niet langer en geef je dochter comfort en stijl met Premslim sandalen van Kickers. Ze zijn perfect voor lange zomerdagen en zullen snel een essential worden in de garderobe van je kind. Bestel nu en profiteer van deze kwaliteitssandalen voor je ontluikende kleine fashionista!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 959983-30-61
Kleur lichtgroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1