Baby jongens laarsjes Kickers Sonizip

Baby jongens laarsjes Kickers Sonizip

Beginnend op: € 65,54

€ 43,38

-34%
Ontdek Kickers Sonizip booties voor babyjongens: comfortabel, elegant en perfect voor kleine jongens! Ontworpen door Kickers voor baby's.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,54

€ 43,38

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens laarsjes Kickers Sonizip

Kickers Sonizip booties voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor kleine jongens die net zo stijlvol als comfortabel willen zijn. Ontworpen door het gerenommeerde merk Kickers, zijn deze laarsjes de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit. Ze zijn speciaal ontworpen voor baby's, waardoor ze geschikt zijn voor hun tere, groeiende voetjes.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze laarsjes zowel duurzaam als comfortabel. Het bovenwerk van echt leer biedt optimale ondersteuning voor kleine voetjes, terwijl de rubberen zool zorgt voor perfecte grip op alle ondergronden. Zo kan je baby in alle veiligheid spelen en bewegen.

Het ontwerp van deze laarsjes van Kickers Sonizip is zowel modern als tijdloos. De donkerbruine kleur past bij elke outfit en de casual maar elegante stijl maakt ze een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een dagje naar de crèche, een wandeling met het gezin of een speciale gelegenheid, deze laarsjes passen bij alle avonturen van je kleine jongen.

Deze laarsjes zijn niet alleen praktisch en comfortabel, ze zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de ritssluiting aan de zijkant. Zo kan je baby leren om zelf zijn schoentjes aan te trekken.

Geef je baby het beste van twee werelden met Kickers Sonizip booties voor babyjongens. Met hun kwaliteit, stijl en gebruiksgemak zullen deze laarsjes een must-have keuze zijn voor kleine jongens die op zoek zijn naar comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 947793-10-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1