Babysandalen Aster Bimbo-2

Babysandalen Aster Bimbo-2

Beginnend op: € 79,66

€ 52,26

-34%
Ontdek de schattige Aster Bimbo-2 babysandalen, ontworpen door het beroemde merk Aster om de eerste stapjes van je kleintje te begeleiden.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 79,66

€ 52,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babysandalen Aster Bimbo-2

Aster Bimbo-2 babysandalen zijn de perfecte keuze om de eerste stapjes van je baby te begeleiden. Ontworpen door het gerenommeerde merk Aster, combineren deze sandalen comfort, kwaliteit en stijl om je kleintje een veilige en aangename loopervaring te geven.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en speciaal ontworpen voor baby's gevoelige voetjes. Ze bieden optimale ondersteuning voor groeiende voetjes en zorgen voor een goede luchtcirculatie om kleine voetjes koel en droog te houden. Bovendien zorgt het lichtgewicht, flexibele ontwerp voor bewegingsvrijheid zodat je baby vol vertrouwen de wereld kan verkennen.

Aster Bimbo-2 babysandalen zijn ook een esthetische keuze, met hun stijlvolle, moderne ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en passen bij elke outfit, van een dagje aan het strand tot een speciale gelegenheid. De verstelbare band zorgt voor een perfecte pasvorm voor een veilige en comfortabele grip.

Als ouder wil je het beste voor je baby en Aster Bimbo-2 babysandalen zullen je niet teleurstellen. Ze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van opgroeiende baby's en bieden optimale bescherming en ondersteuning voor hun kleine voetjes. Dus wacht niet langer en geef je baby comfort en stijl met Aster Bimbo-2 babysandalen.

Extra informatie

Merk Aster
Fabrikant SKU 932771-10-21
Kleur fuchsia
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1