Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Canibraid

Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Canibraid

Beginnend op: € 45,38

€ 36,30

-20%
Geef je kleine meid een paar trendy MOD 8 sandalen met canibraid motieven voor een schattige look!

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Canibraid

MOD 8 Canibraid sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor kleine meisjes die al op jonge leeftijd modieus willen zijn. Met hun moderne ontwerp en bekende merknaam zijn deze sandalen een must-have voor alle modebewuste moeders.

Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk MOD 8 en zijn ontworpen met de hoogste kwaliteit om uitzonderlijk comfort en duurzaamheid te garanderen. De zachte rubberen zool biedt perfecte grip voor baby's eerste stapjes en beschermt haar tere voetjes.

Het ontwerp van de MOD 8 Canibraid sandalen voor babymeisjes is zowel elegant als functioneel. De gevlochten leren bandjes voegen een uniek vleugje stijl toe, terwijl de praktische klittenbandsluiting zorgt voor een gemakkelijke, veilige pasvorm. Bovendien zorgt de leren binnenzool voor optimaal comfort voor kleine voeten in de groei.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, met hun zachte kleur rose en fijne details. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu een zonnige dag op het strand is of een wandeling door de stad met mama.

Geef je kleine prinses het allerbeste schoeisel met de MOD 8 Canibraid sandalen voor babymeisjes. Ze zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen om de gezondheid en veiligheid van je baby te garanderen.

Zoek niet verder, MOD 8 Canibraid sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor alle moeders die hun kleintje al op jonge leeftijd het allerbeste op modegebied willen geven. Bestel ze vandaag nog en maak van je baby een ontluikende fashionista!

Extra informatie

Merk MOD 8
Fabrikant SKU 930651-30-163
Kleur zilver/lichtgroen
Kleur Zilver
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1