Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Cloleaf

Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Cloleaf

Beginnend op: € 45,38

€ 36,30

-20%
Geef je kleine meid trendy stijl en onweerstaanbaar comfort met MOD 8 Cloleaf sandalen voor babymeisjes.

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Cloleaf

MOD 8 presenteert de Cloleaf sandalen voor babymeisjes, perfect voor kleine prinsessen in de dop. Ontworpen met zorg en aandacht voor detail, zullen deze schattige sandaaltjes zeker de meest stijlvolle van ons allemaal overtuigen.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel elegant als praktisch en biedt de perfecte mix van comfort en stijl. De zachte, lichtgewicht zool geeft je kleine meid alle vrijheid om rond te rennen, terwijl de verstelbare band de voeten optimaal ondersteunt.

De Cloleaf sandalen hebben ook een mooie stoffen bloem, die een vleugje fantasie en vrouwelijkheid toevoegt aan elke outfit. De keuze van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat deze sandalen elke uitdaging aankunnen en jarenlang meegaan.

Of het nu gaat om een zonnige dag op het strand of een uitstapje naar de stad met mama, Cloleaf sandalen zullen de ideale metgezellen van je babymeisje zijn. Dankzij de tijdloze witte kleur staan ze geweldig bij al haar zomerse outfits.

Als gerenommeerd merk in de wereld van de kindermode zet MOD 8engage zich in om kwaliteitsproducten aan te bieden waar onze kleintjes blij van worden. Met Cloleaf sandalen is je kleine meid niet alleen goed beslagen, maar ook op het scherpst van de snede.

Geef je kleine prinses het comfort en de stijl die ze verdient met MOD 8 Cloleaf sandalen voor babymeisjes. Bestel nu en maak je klaar om je kleine meid te zien stralen van geluk!

Extra informatie

Merk MOD 8
Fabrikant SKU 929790-10-133
Kleur bruine
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1