Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Cloknot

Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Cloknot

Beginnend op: € 45,38

€ 36,30

-20%
Trendy sandaaltjes voor babymeisjes van MOD 8, met een mooie strik voor een schattige en comfortabele look.

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Cloknot

MOD 8 Cloknot sandalen voor babymeisjes zijn een stijlvolle en comfortabele keuze voor kleine meisjes. Gemaakt door het gerenommeerde merk MOD 8, zijn deze sandalen ontworpen om baby's tere voetjes te passen en ze optimale ondersteuning te geven terwijl ze hun eerste stapjes zetten.

Met hun trendy design en hoogwaardige afwerking zijn deze sandalen zowel praktisch als schattig. Het bovenwerk van echt leer is zacht en soepel en biedt extra comfort voor babyvoetjes in de groei. De leren binnenzool is ook ademend zodat de voetjes de hele dag koel en droog blijven.

De MOD 8 Cloknot sandalen voor babymeisjes hebben een verstelbare gespsluiting voor een gemakkelijke en veilige pasvorm. Dit praktische detail helpt baby's ook zelfstandiger te worden als ze leren ze zelf aan en uit te trekken. Bovendien hebben de sandalen een rubberen antislipzool voor optimale grip op alle ondergronden.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke kleuren en passen perfect bij de kleding van elk babymeisje. Ze kunnen gedragen worden voor zowel speciale gelegenheden als alledaagse activiteiten. Met MOD 8 Cloknot sandalen voor babymeisjes zal je kleine prinses zowel stijlvol als comfortabel zijn.

Of je nu op zoek bent naar een paar sandalen voor je baby of een cadeau voor een vriend of familielid, MOD 8 Cloknot sandalen voor babymeisjes zijn een onmisbare keuze. Geef je baby het comfort en de stijl die ze verdient met deze sandalen van hoge kwaliteit van MOD 8. Vertrouw op MOD 8 om de voeten van je baby in de best mogelijke schoenen te steken.

Extra informatie

Merk MOD 8
Fabrikant SKU 929772-10-15
Kleur of
Kleur Gouden
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1