Sandalen voor babyjongens Kickers Sunyva

Sandalen voor babyjongens Kickers Sunyva

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

-20%
Ontdek de eerste sandaaltjes voor babyjongens van Kickers! Ze zijn comfortabel en trendy en perfect voor de eerste stapjes van je baby.

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Sunyva

Kickers Sunyva sandalen voor babyjongens zijn perfect om je kleintje te vergezellen op zijn eerste zomeravonturen. Ontworpen door het beroemde merk Kickers, bekend om zijn kwaliteit en tijdloze stijl, combineren deze sandalen comfort en stijl voor de tere voetjes van je baby.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor baby's en hebben een zachte, lichte zool zodat je kind zich vrij kan bewegen en zijn spieren en evenwicht kan ontwikkelen. Bovendien zijn ze door de klittenbandsluiting gemakkelijk aan te trekken en houden ze de voet op zijn plaats voor optimaal comfort.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel modern als leuk, met hun streeppatroon en bruine leren details. Ze zijn perfect voor een dagje strand of een wandeling door de stad. Bovendien zijn ze gemaakt om lang mee te gaan, zodat je baby er de hele zomer plezier van heeft.

Deze Kickers Sunyva sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze passen bij de groei rapide van de voetjes van je baby. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken, gewoon afvegen met een vochtige doek zodat ze er zo goed als nieuw blijven uitzien.

Geef je baby het ultieme comfort en stijl met Kickers Sunyva sandalen voor babyjongens. Een must-have voor deze zomer!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 929565-30-53
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1