Meisjes sandalen Kickers Sunyva

Meisjes sandalen Kickers Sunyva

Beginnend op: € 59,49

€ 44,62

-25%
De Kickers Sunyva sandalen voor meisjes bieden een trendy, comfortabele stijl voor alle avonturen van je kind.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 44,62

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes sandalen Kickers Sunyva

Ontdek de Kickers Sunyva sandalen voor meisjes, het ideale schoeisel voor je dochter junior! Deze sandalen zijn ontworpen door het beroemde merk Kickers en combineren stijl en comfort om je kind te vergezellen op al haar zomeravonturen.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel trendy als tijdloos, met leren bandjes van hoge kwaliteit en een slijtvaste rubberen zool. De felle kleuren en stijlvolle details voegen een vleugje eigenzinnigheid toe aan elke outfit.

Maar wat deze sandalen echt uniek maakt, is hun uitzonderlijke comfort. De memory foam binnenzool biedt optimale ondersteuning voor de voet, terwijl de verstelbare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm. Je dochter kan dus in alle vrijheid rennen, springen en spelen, zonder zich ooit zorgen te hoeven maken over haar schoenen.

Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een wandeling door de stad of een avondje uit met het gezin, Kickers Sunyva meisjessandalen zijn de perfecte metgezellen van je dochter. Ze zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor het praktische schoenen voor kinderen zijn.

Vertrouw op Kickers, een merk dat al tientallen jaren bekend staat om zijn kwaliteit en expertise. Sunyva sandalen zijn ontworpen om lang mee te gaan en je dochter te vergezellen tijdens haar zomerse avonturen.

Geef je dochter het beste van twee werelden met Kickers Sunyva meisjessandalen: trendy stijl en ongeëvenaard comfort. Bestel nu en laat je kind in stijl en vertrouwen het beste uit de zomer halen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 929564-30-13
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1