Sandalen voor babymeisjes Kickers Sunyva

Sandalen voor babymeisjes Kickers Sunyva

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

-33%
Ontdek de schattige sandaaltjes voor babymeisjes Kickers Sunyva voor een trendy look van Kickers. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Sunyva

Ontdek de schattige sandalen voor babymeisjes Kickers Sunyva, de perfecte keuze voor je kleine prinses! Met hun schattige ontwerp en ongeëvenaarde comfort zijn deze sandaaltjes een must-have voor alle modebewuste moeders.

Gemaakt door het beroemde merk Kickers, zijn deze sandalen een perfecte mix van stijl en kwaliteit. Het soepele, slijtvaste leer zorgt voor optimaal comfort voor de tere voetjes van je baby. Bovendien biedt de rubberen zool perfecte grip zodat je kleine meid veilig kan rondrennen.

Kickers Sunyva sandalen voor babymeisjes zijn ook heel praktisch voor moeders met haast. Door de verstelbare klittenbandsluiting zijn ze makkelijk aan en uit te trekken, zonder ingewikkelde veters. Bovendien laat hun open ontwerp de voeten ademen, wat ideaal is op warme zomerdagen.

Je zult dol zijn op de vele details die deze sandalen tot een echte favoriet maken. De contrasterende stiksels en bloemendetails op het bovenwerk geven deze schoenen een vleugje charme. Bovendien staat het iconische Kickers logo op de zool en band voor een extra vleugje stijl.

Of je baby nu in de tuin speelt of zijn eerste stapjes op het strand zet, deze sandaaltjes zijn perfect voor elke gelegenheid. Met hun casual maar elegante look ontwerp passen ze bij alles, van zomerjurkjes tot denim shorts.

Geef je kleine meid het comfort en de stijl die ze verdient met Kickers Sunyva sandalen voor babymeisjes. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om ze aan te passen aan de groei van je kind en zijn een perfecte keuze voor modieuze babymeisjes. Wacht niet langer en voeg ze nu toe aan de garderobe van je baby!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 929563-30-133
Kleur of
Kleur Gouden
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1