Meisjestrainers Kickers Kouic

Meisjestrainers Kickers Kouic

Beginnend op: € 59,49

€ 44,62

-25%
Kickers Kouic gympen voor meisjes, een combinatie van stijl en comfort voor jonge fashionista's in de dop. Ideaal voor een trendy, casual look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 44,62

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjestrainers Kickers Kouic

Kickers Kouic meisjestrainers zijn de perfecte keuze voor jonge meisjes die op zoek zijn naar een schoen die zowel trendy als comfortabel is. Met hun gerenommeerde merk Kickers zijn deze sportschoenen ontworpen om zowel stijl als kwaliteit te bieden.

Het stijlvolle ontwerp van deze sportschoenen is vooral geschikt voor meisjes, met een mix van kleuren en patronen die ze uniek maken. Het merk Kickers staat bekend om de kwaliteit van de productie, waardoor deze schoenen lang meegaan en bestand zijn tegen de dagelijkse activiteiten van een jong meisje.

Deze sportschoenen passen bij alle stijlen en kunnen gedragen worden bij casual of geklede outfits. Ze zijn perfect voor meisjes die graag modieus en toch comfortabel willen zijn. Met hun sportieve silhouet en rubberen zool bieden deze sportschoenen ondersteuning en demping voor groeiende voeten.

Als meisjestrainers junior zijn ze perfect voor meisjes van 8 tot 16 jaar. De maat en vorm zijn speciaal aangepast aan groeiende voeten en bieden een perfecte pasvorm met ruimte om te groeien.

De Kickers Kouic meisjestrainers zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, met hun trendy design en superieure bouwkwaliteit. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden, zodat je ze in perfecte staat kunt houden voor de dagelijkse avonturen van je dochter.

Of het nu gaat om een dagje naar school, een uitje met vriendinnen of een wandeling met het gezin, deze sportschoenen zullen een geweldige aanvulling zijn op de garderobe van je dochter. Dus ga je gang en geef je dochter het beste van twee werelden met Kickers Kouic meisjestrainers.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 928545-30-32
Kleur zilverwit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1