Baby meisjes sportschoenen Kickers Kouic

Baby meisjes sportschoenen Kickers Kouic

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

-20%
Geef je babymeisje het onnavolgbare comfort en de stijl van Kickers Kouic gympen, speciaal ontworpen voor kleine vrouwelijke voetjes.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby meisjes sportschoenen Kickers Kouic

Ontdek de schattige gympen voor babymeisjes van Kickers Kouic, een merk dat bekend staat om zijn expertise en kwaliteit. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen voor kleine meisjes, met hun elegante design en optimale comfort. Baby zal zowel comfortabel als stijlvol zijn in deze gympen Kickers.

Deze schoenen zijn ideaal voor peuters van 0 tot 2 jaar en bieden de steun en stabiliteit die nodig zijn in deze cruciale ontwikkelingsfase. Het merk Kickers staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en deze gymschoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit en zijn zowel sterk als duurzaam om de tomeloze energie van baby's te weerstaan.

Het ontwerp van de Kickers Kouic gympen is zowel schattig als modern, met een vleugje eigenzinnigheid waar je kleine prinses dol op zal zijn. De pastelkleuren en delicate details geven deze schoenen een vleugje vrouwelijkheid. Bovendien biedt de rubberen buitenzool extra grip voor baby's eerste stapjes.

De Kickers Kouic gympen voor babymeisjes zijn ook heel praktisch, met een klittenbandsluiting waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Je hoeft nooit meer te worstelen met ingewikkelde veters! Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een verstandige keuze zijn voor baby's die graag de wereld ontdekken.

Geef je kleine meid het allerbeste schoeisel met Kickers Kouic gympen voor babymeisjes. Comfortabel, duurzaam en stijlvol, een must-have voor elke moeder die geeft om de mode en het comfort van haar baby. Bestel ze nu en maak van je kleine meid het meest stijlvolle meisje in de kinderkamer!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 928544-30-33
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1