Sandalen voor babymeisjes Kickers Sushy

Sandalen voor babymeisjes Kickers Sushy

Beginnend op: € 49,41

€ 37,06

-25%
Geef je babymeisje stijl en kwaliteit met Kickers Sushy sandalen, ontworpen voor ontluikende fashionista's.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 49,41

€ 37,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Sushy

Kickers Sushy sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor je kleine fashionista in de dop. Met hun gerenommeerde merk Kickers bieden deze sandalen zowel stijl als comfort voor je kleine prinses. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes en zijn uniek in hun soort.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en Kickers Sushy sandalen voor babymeisjes zijn duurzaam en slijtvast, zodat je kleintje ze tijdens al haar avonturen aan kan. De rubberen zool biedt perfecte grip voor baby's eerste stapjes, terwijl de leren voering zorgt voor optimaal comfort voor haar kleine voetjes.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel modern als tijdloos, met een direct herkenbaar Kickers stijlaccent. De leren kriskrasbandjes boven aan de voet voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de klittenbandsluiting zorgt voor een perfecte pasvorm om aan te passen aan je groeiende baby.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een dagje in het park, een familie-uitje of een speciale gelegenheid, Kickers Sushy sandalen voor babymeisjes zijn altijd de perfecte keuze voor je kleine prinses.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor je opgroeiende baby en zijn net zo gemakkelijk aan als uit te trekken. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en rapide, zodat je meer tijd kunt besteden aan kostbare momenten met je baby.

Kortom, Kickers Sushy sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor ouders die belang hechten aan het comfort en de stijl van hun kind. Met hun gerenommeerde merknaam, superieure kwaliteit en unieke ontwerp zijn deze sandalen een must-have in de garderobe van je babymeisje. Geef haar nu het beste met de sandalen voor babymeisjes van Kickers Sushy.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927896-10-113
Kleur champagnebeige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1