Kindersandalen Kickers Kickgalacxu

Kindersandalen Kickers Kickgalacxu

Beginnend op: € 75,63

€ 49,66

-34%
Geniet van zomers comfort en stijl met Kickers Kickgalacxu sandalen, ontworpen door het beroemde schoenenmerk.

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindersandalen Kickers Kickgalacxu

De Kickers Kickgalacxu sandalen zijn perfect voor warme zomerdagen. Deze sandalen van het beroemde merk Kickers zijn zowel stijlvol als comfortabel. Met hun moderne ontwerp en iconische logo voegen ze een vleugje stijl toe aan al je zomerse outfits.

Deze sandalen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en gaan dus lang mee. De rubberen zool biedt perfecte grip om veilig te lopen, terwijl de leren binnenzool de hele dag comfort biedt. Bovendien zorgt het verstelbare enkelbandje voor een perfecte pasvorm voor optimale ondersteuning van je voet.

Of je nu in de stad, op het strand of op vakantie bent, Kickers Kickgalacxu sandalen zijn je bondgenoot bij uitstek. Hun veelzijdige ontwerp past bij elke gelegenheid, of het nu gaat om een ontspannen dagje uit of een gekledere avond. Draag ze met een lichte jurk, denim shorts of een vloeiende broek voor een trendy, casual look look.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij elke smaak. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek zwart, sprankelend rood of tijdloos marineblauw, je vindt zeker een paar dat bij je past. Bovendien zijn ze door hun kwaliteit en tijdloze ontwerp een duurzame investering in je garderobe.

Kijk niet verder dan Kickers Kickgalacxu sandalen voor een stijlvolle en comfortabele zomer. Verwen jezelf door dit paar sandalen aan je collectie toe te voegen en geniet in stijl van het zomerseizoen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927720-30-103
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1