Kindersandalen Kickers Kickgalacxo

Kindersandalen Kickers Kickgalacxo

Beginnend op: € 75,63

€ 60,50

-20%
Geef je kinderen een unieke stijl met Kickers Kickgalacxo sandalen - comfortabel, duurzaam en goedgekeurd door de allerkleinsten!

Niet op voorraad

Beschrijving

Kindersandalen Kickers Kickgalacxo

Kickers Kickgalacxo kindersandalen zijn de perfecte keuze voor je kind junior deze zomer. Met hun iconische Kickers merkopdruk combineren deze sandalen stijl en comfort voor opgroeiende kleine voeten.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als comfortabel. De rubberen zool biedt optimale grip om uitglijden en vallen te voorkomen, terwijl de verstelbare band zorgt voor een stevige pasvorm.

Het esthetische ontwerp van deze sandalen is ook een groot pluspunt. De felle kleuren en speelse patronen maken ze een leuke keuze voor kinderen, terwijl de ergonomische vorm voldoende ondersteuning biedt voor groeiende voeten.

Of het nu gaat om een dagje strand, een wandeling met het gezin of een uitje met vrienden, Kickers Kickgalacxo sandalen zijn perfect voor elke zomerse gelegenheid. Ze kunnen gedragen worden bij casual of geklede outfits en passen bij elke stijl.

Als ouder weet je point hoe belangrijk het is dat je kinderen comfortabel schoeisel van goede kwaliteit dragen. Met Kickers Kickgalacxo sandalen weet je zeker dat je kinderen comfortabel en stijlvol tegelijk zijn. Zoek dus niet verder, deze sandalen zijn de perfecte keuze voor de actieve voetjes van je kind junior.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927710-30-203
Kleur marine kaki
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1