Meisjes sandalen Kickers Diamanto

Meisjes sandalen Kickers Diamanto

Beginnend op: € 55,46

€ 37,89

-32%
Geef je dochter een vleugje stijl met Kickers Diamanto sandalen, comfortabel en trendy voor vrouwelijke junioren.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 37,89

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes sandalen Kickers Diamanto

Kickers Diamanto meisjessandalen zijn de perfecte keuze voor je kleine meid. Deze sandalen van het gerenommeerde merk Kickers zijn zowel stijlvol als comfortabel en bieden je kind een plezierige port ervaring.

Het unieke, vrouwelijke ontwerp van deze sandalen maakt ze een must-have voor elk jong meisje. De diamantvormige details op het bovenwerk geven deze sandalen een elegante en verfijnde look, waar je kind zeker van zal houden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze sandalen duurzaam en slijtvast, waardoor ze perfect zijn voor de avonturen van je kind. De rubberen zool biedt perfecte grip en zorgt voor maximale stabiliteit en veiligheid tijdens het lopen of rennen.

Deze Kickers sandalen voor meisjes zijn ontworpen voor de hele dag comfort. De zachte leren binnenzool past zich perfect aan de vorm van de voet van je kind aan en zorgt voor extra ondersteuning en demping. Bovendien zorgen de verstelbare bandjes voor een persoonlijke pasvorm voor ultiem comfort.

Of je kind nu door de stad loopt of een dagje naar het strand gaat, deze Kickers Diamanto sandalen voor meisjes zijn de perfecte keuze. Dankzij het veelzijdige ontwerp kunnen ze gedragen worden bij casual of geklede outfits en geven ze elke outfit een vleugje stijl.

Als ouder zijn kwaliteit en veiligheid belangrijk bij het kopen van schoenen voor je kind. Met Kickers Diamanto sandalen kun je er zeker van zijn dat je kind profiteert van schoeisel van hoge kwaliteit, dat met de grootste zorg en met het welzijn van je kind in gedachten is gemaakt.

Geef je kleine meid comfort, stijl en kwaliteit met Kickers Diamanto sandalen. Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle junior meisjes en zijn een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Bestel nu en geef je kind het allerbeste schoeisel.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927321-30-62
Kleur donkergroene ruit geen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1