Meisjes sandalen Kickers Diazz

Meisjes sandalen Kickers Diazz

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
De Kickers Diazz sandalen zijn een must-have voor jonge meisjes! Stijl, comfort en kwaliteit op Kickers.

Niet op voorraad

Beschrijving

Meisjes sandalen Kickers Diazz

Kickers Diazz sandalen zijn de perfecte keuze voor je dochter! Deze sandalen van het beroemde merk Kickers combineren stijl en comfort voor de perfecte outfit. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor meisjes en zijn een must-have voor jonge fashionista's in de dop.

Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en de sandalen van Diazz zijn daarop geen uitzondering. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als comfortabel. Je dochter zal ze de hele dag kunnen dragen zonder enig ongemak.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel elegant als modern. Ze hebben een sleezool en leren riempje en een trendy look look waar je dochter zeker van zal houden. De pastelkleur rose voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan al haar outfits. Ze kan ze dragen met een jurk, korte broek of zelfs jeans voor een casual maar stijlvolle look.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor opgroeiende meisjes. Met hun antislipzool bieden ze optimale stabiliteit en grip voor actieve meisjes. Je dochter kan ze veilig dragen, of ze nu in het park speelt, naar school gaat of met het gezin gaat wandelen.

Kickers Diazz is verkrijgbaar in de maten junior, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor opgroeiende meisjes. Ze kunnen ze meerdere seizoenen dragen zonder zich zorgen te hoeven maken dat ze snel vervangen moeten worden. Bovendien zijn de sandalen gemakkelijk aan te trekken dankzij de klittenbandsluiting, waardoor ze een praktische keuze zijn voor kinderen.

Kortom, Kickers Diazz meisjessandalen zijn een must-have voor elk jong meisje dat op zoek is naar een comfortabel, stijlvol paar schoenen. Gemaakt door een gerenommeerd merk en speciaal ontworpen voor meisjes, combineren deze sandalen kwaliteit, stijl en functionaliteit. Geef ze nu aan je dochter en zie haar schitteren in haar nieuwe schoenen Kickers Diazz!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927302-30-113
Kleur marine-beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1