Sandalen voor babyjongens Kickers Bipod

Sandalen voor babyjongens Kickers Bipod

Beginnend op: € 59,49

€ 41,64

-30%
Geef je babyjongen een unieke Kickers stijl met Bipod sandalen - comfortabel, slijtvast en perfect voor de eerste stapjes.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 41,64

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Bipod

Kickers Bipod sandalen voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor modebewuste kleine jongens. Deze sandalen van het beroemde merk Kickers zijn zowel stijlvol als comfortabel voor kleintjes. Ze zijn speciaal ontworpen voor baby's en combineren stijl en functionaliteit om hen te vergezellen op al hun avonturen.

Het merk Kickers staat al meer dan 50 jaar bekend om zijn vakmanschap en kwaliteitsschoenen. Elk paar sandalen is zorgvuldig ontworpen om optimaal comfort en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden. Met Kickers Bipod sandalen voor babyjongens weet je zeker dat je kind betrouwbaar en slijtvast schoeisel zal hebben.

De Kickers collectie voor baby's biedt schoenen die stijl en functionaliteit combineren. De Bipod sandalen zijn daarop geen uitzondering. Met hun moderne ontwerp en zorgvuldige details kunnen ze gedragen worden bij elke outfit, of het nu voor een speciale gelegenheid is of een casual dagje uit. Ze zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de klittenbandsluiting, perfect voor kleine handjes.

Veiligheid is een prioriteit voor baby's, daarom hebben Kickers Bipod sandalen een antislipzool die zorgt voor goede grip op alle oppervlakken. Je kind kan zich veilig en zelfverzekerd bewegen, zowel binnen als buiten.

Deze comfortabele en lichte sandalen zijn ideaal voor baby's in de groei. Ze bieden goede ondersteuning voor de voeten dankzij de gewatteerde binnenzool en ergonomische vorm. Je baby kan de wereld ontdekken zonder het ongemak van ongemakkelijke schoenen.

Kickers Bipod sandalen voor babyjongens zijn ook erg praktisch voor ouders. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en drogen snel, perfect voor regenachtige dagen of uitstapjes naar het strand. Bovendien zorgt het ontwerp van echt leer ervoor dat de voeten van je kind goed geventileerd worden.

Geef je baby het beste van twee werelden met Kickers Bipod sandalen voor babyjongens: trendy stijl en absoluut comfort. Met hun uitzonderlijke kwaliteit en tijdloze ontwerp zullen deze sandalen zeker een hit zijn bij je kleine jongen. Bestel nu en laat je kind in stijl van de zomer genieten!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927264-10-111
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1