Baby jongens laarsjes Kickers Bonzip-2

Baby jongens laarsjes Kickers Bonzip-2

Beginnend op: € 75,63

€ 49,66

-34%
Ontdek Kickers Bonzip-2 laarzen voor babyjongens, comfortabel en trendy, om de eerste stapjes van je kleine avonturier te begeleiden.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 49,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens laarsjes Kickers Bonzip-2

Kickers Bonzip-2 booties voor babyjongens zijn de perfecte keuze om kleine voetjes stijlvol en comfortabel aan te kleden. Deze laarsjes zijn ontworpen door het beroemde merk Kickers en zijn perfect voor opgroeiende babyjongens.

Deze laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimale ondersteuning en duurzaamheid voor groeiende voetjes. De rubberen zool zorgt voor goede grip voor baby's eerste stapjes, terwijl het bovenwerk van echt leer ademend is zodat de voetjes de hele dag droog en comfortabel blijven.

De Kickers Bonzip-2 booties voor babyjongens hebben ook een praktische vetersluiting voor een persoonlijke pasvorm en een stevige grip. Bovendien zijn deze laarsjes door het moderne, stijlvolle ontwerp een must-have accessoire voor elke babyoutfit.

Voor een speciale gelegenheid of om elke dag te dragen, Kickers Bonzip-2 booties voor babyjongens zijn een perfecte aanvulling op de garderobe van je kleine jongen. Geef hem het beste met deze kwaliteitsschoentjes, ontworpen om lang mee te gaan en alle avonturen van je baby te weerstaan.

Wacht niet langer en geef je kleine jongen het comfort en de stijl die hij nodig heeft met Kickers Bonzip-2 laarzen voor babyjongens. Een veilige keuze voor ouders die de kwaliteit en het welzijn van hun kind belangrijk vinden. Bestel nu en geef je kleine jongen het beste van Kickers!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 910268-10-202
Kleur bonzip-2 donker kaki geen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1